Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Roenick: Quenneville by si zaslúžil Babcockov plat

Je len otázkou času, kedy sa hlavný tréner Chicaga Blackhawks, Joel Quenneville, dostane do Siene slávy. Už v súčasnosti ide o veľmi rešpektovaného a uznávaného kormidelníka, ktorý by si však podľa Jeremyho Roenicka zaslúžil aj primerané ohodnotenie.

Quenneville sa stal 11. trénerom NHL, ktorý získal tri Stanleyho poháre. Je tiež najúspešnejším trénerom v histórii Blackhawks a len pár víťazstiev ho delí od druhého miesta v historickom poradí trénerov nielen v základnej časti, ale aj v play-off. A keď môže Mike Babcock dostávať také veľké peniaze, prečo by ich nemohol zarábať aj on?

„Myslím si, že sa mu dostáva veľa chvály, ale nemyslím si, že je to stále dostatok. Pri kontrakte, ktorý podpísal Babcock, si myslím, že by sa mal Quenneville zalizovať pri čakaní na novú zmluvu. Zaslúži si rovnaké peniaze, ako dostal pán Babcock,“ povedal Roenick pre oficiálnu stránku ligy.

Quenneville má aktuálnu zmluvu platnú do konca sezóny 2016/17. Doteraz v NHL vyhral 754 zápasov základnej časti a 115 duelov play-off. Je tretí za Scottym Bowmanom a Alom Arbourom. Na druhé miesta stráca 28, resp. osem víťazstiev.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies