Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Lightning sa vrátili domov, no bolesť z prehry pretrváva

Hokejisti Tampy Bay Lightning sa v utorok popoludní vrátili domov a na medzinárodnom letisku ich privítali stovky fanúšikov. Tí ich na jednu stranu potešili, no sklamanie z finálovej prehry naďalej pretrvávalo.

„Je ťažké neprísť sem so Stanley Cupom. Vidieť však tých ľudí, ktorí nás tu čakajú, ako aj tých, ktorí sledovali šiesty duel v Amelie Aréne, je celkom pozoruhodné,“ skonštatoval kapitán Steven Stamkos pre Tampa Bay Times. „Počas celej sezóny nás neuveriteľne podporovali. Viem, že sme to nezvládli, ale túto podporu veľmi oceňujeme.“

Tampa Bay viedla vo finálovej sérii 2:1 na zápasy, ale potom prehrala tri duely v rade, aby prišla o šancu zakončiť vydarenú sezónu majstrovsky. Ročník však aspoň povzbudil tím do ďalších sezón, v ktorých jeho sila môže ešte rásť.

„Nedokázali sme naplniť náš cieľ, ale oceňujeme všetku tú podporu, ktorej sa nám počas celej sezóny dostávalo. Chceme našim fanúšikom vyjadriť obrovskú vďaku. Budúci rok sem prídeme silnejší,“ poznamenal obranca Victor Hedman.

Článok pokračuje pod reklamou

„Som si istý, že máme dobrý tím s množstvom talentu. Je ťažké sa sem dostať, ale myslím si, že máme schopnosti na to, aby sme naše ciele ešte naplnili,“ doplnil ho kolega Anton Stralman.

Lightning zvládli v ceste za finálovou účasťou vyradiť Detroit Red Wings, Montreal Canadiens a New York Rangers. Štvrtý tím z „Original Six“ však bol nad ich sily. Okrem zranení kľúčových hráčov ich trápila aj ofenzívna nemohúcnosť v posledných dueloch.

„Je ťažké použiť nejaké slová, pretože vami prechádza množstvo emócií. Obetovali ste veľa, aby ste sa sem dostali. Cítim, že som trochu svoj tím sklamal. Bolo frustrujúce mať dobré šance, ale nestrieľať z nich góly. Nikdy neviete, kedy sa vám znova podarí dostať sa do finále a necháte to len tak prejsť pomedzi vaše prsty,“ dodal Stamkos.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies