Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Chicago by mohlo vymeniť Sharpa

Útočník Patrick Sharp si užíva so spoluhráčmi oslavy zo zisku Stanleyho pohára. Tie by mu však mohol trochu pokaziť prípadný prestup do iného klubu.

Uznávaný novinár Pierre LeBrun z ESPN v pondelok informoval, že vedenie Chicaga Blackhawks absolvovalo pár počiatočných rozhovorov s inými klubmi o prípadnej výmene Sharpa.

LeBrun pripomenul, že k tímom, ktoré kontaktovali Blackhawks, patrí Washington Capitals. Obe strany diskutovali o Sharpovi aj počas februárovej uzávierky prestupov.

Tridsaťtriročný krídelník má platný kontrakt do 30. júna 2017. V najbližšej sezóne zarobí 5,5 milióna amerických dolárov, v ročníku 2016/17 o 500-tisíc menej.

Sharp patril v posledných sezónach ku kľúčovým hráčom Chicaga. V kariére pokoril už sedemkrát 20-gólovú hranicu a získal tri Stanleyho poháre.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies