Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Meszároš to zo Slovákov dotiahol najďalej

V uplynulej sezóne malo Slovensko zastúpenie aj vo finále Stanley Cupu. Obranca Senators Andrej Meszároš sa ho so svojim klubom zúčastnil, no nakoniec sa z triumfu netešil.

V minulej sezóne odohral Meszároš 111 zápasov a na svete nenašiel konkurenciu. V tejto sezóne odohral 102 zápasov, keď nevynechal ani jedno stretnutie. Oprávnene sa môže cítiť unavený a to nielen fyzicky, ale aj psychicky.

Meszároš je stále v Ottawe. Po príchode na Slovensko plánuje oddychovať a pripravovať sa začne zhruba po mesiaci „ničnerobenia“. Na ľad by sa chcel dostať v priebehu augusta.

Po sezóne nastávajú vždy hodnotenia. Potrpia si na to najmä kanadské tímy. Meszárošovi v kabíne pripomenuli, že minulú sezónu mal lepšiu. Zároveň generálny manažér dodal, že všetko je na ňom.

Článok pokračuje pod reklamou

Do hodnotenia sa pustil aj odborník Bruce Garrioch. Veľmi zlé hodnotenie získala všeobecne obrana Ottawy, v minulých sezónach veľká pýcha tímu z hlavného mesta Kanady. Najlepšie hodnotenie získal Anton Volchenkov a najhoršie Joe Corvo.

Andrej Meszároš obstál ako druhý najhorší obranca tímu. Čo sa stalo? Pýtal sa to aj Garrioch, ktorý pripomenul hokejistovu skvelú premiérovú sezónu.

Okrem štatistík, nevydarenému začiatku a koncu sezóny však Meszároš môže v sezóne 2006/2007 nájsť aj niekoľko pozitív. Stredná časť sezóny, záver základnej časti a prvé tri kolá play-off boli z pohľadu Senators vydarené. Meszároš sa okrem toho v sezóne prvýkrát pobil a dostal sa aj do Dallasu, kde sa zúčastnil Zápasu hviezd mladíkov, v ktorom strelil dva góly.

Verme, že sa Meszároš pripraví na ďalšiu sezónu čo najlepšie a najmä, že si výdatne oddýchne po náročnej sezóne. V budúcom ročníku od neho budeme očakávať opäť iba tie najvyššie ciele.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies