Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Situácia ohľadom Handzuša sa komplikuje

V Chicagu sa v posledných dňoch do popredia záujmu dostáva slovenský stredný útočník Michal Handzuš. V súčasnosti už generálny manažér Dale Tallon nie je v otázke jeho zotrvania v klube optimistický.

„Som optimista v tom, že ho nakoniec získame,“ povedal Dale Tallon počas draftu. Dnes pre zámorský denník Daily Herold naznačil, že rokovania nie sú na najlepšej ceste k dohode. „Pokúšali sme sa dohodnúť, no aktuálne sa zameriavame na záložná plán,“ povedal Tallon.

Handzuš požaduje viacročný kontrakt a finančné podmienky, ktoré sa klubu aj mnohým odborníkom zdajú trochu vysoké. Blackhawks odmietajú štvorročný kontrakt, podľa ktorého by vyplatili skúsenému centrovi 16 miliónov amerických dolárov.

Ako by mal vyzerať plán B? Generálny manažér sa zameria na neobmedzených voľných hráčov. Náhradníkom Handzuša na poste centra prvého útoku by mohol byť Nylader, Blake, Comrie, či český útočník Lang. Klub sa navyše sústredí aj na nasledujúcich hráčov: Ryana Smytha, Daniela Briera, Chrisa Druryho, Scotta Gomeza, Petra Forsberga a Paula Kariyu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies