Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Fleury víta Kessela v tíme, Dupuis sa teší na nový ročník

Brankár Pittsburghu Penguins Marc-Andre Fleury je rád, že jeho spoluhráčom bude od novej sezóny aj Phil Kessel. Mal by tímu pomôcť opäť zabojovať o Stanley Cup. Na ďalšie boje sa teší aj Pascal Dupuis, ktorý už začal s tímom korčuľovať.


„Kessel je veľmi talentovaný a veľmi rýchly. Je tiež ďalším hráčom, ktorého sa už nemusím v bráne obávať. Je dobré, že bude súčasťou tejto skupiny hráčov. Možno budú tréningy s týmito útočníkmi odteraz o niečo tvrdšie," povedal Fleury pre oficiálny klubový web.

„Myslím si, že v ostatných rokoch nehral s najlepšími hráčmi, napriek tomu dokázať strieľať veľa gólov a zbierať veľa bodov. Bude zaujímavé sledovať to hrať na našej strane," pokračoval Fleury, ktorý verí, že zmeny tímu pomôžu víťaziť. Penguins totiž v ostatnej sezóne opäť vyhoreli už v prvom kole play-off.

„Udialo sa veľa zmien. Niekedy je smutné vidieť toľko hráčov odchádzať, ale je to súčasťou hry. Ukazuje to, že generálny manažér (Jim Rutherford, pozn. red.) i celá organizácia sú pripravení urobiť zmeny pre zlepšenie tímu a zvýšenie jeho šancí na víťazenie. A presne to robia."

Článok pokračuje pod reklamou

Dupuis sa pripojil k tímu počas neformálneho tréningu

Tridsaťšesťročný útočník odohral v ostatných dvoch sezónach spolu iba 55 zápasov. V tej uplynulej bola dokonca ohrozená jeho ďalšia kariéra i život, keď mu lekári ešte v novembri minulého roka objavili krvnú zrazeninu v pľúcach.

V pondelok však hráč už absolvoval prvý neformálny tréning pred začiatkom prípravného obdobia. „Cítil som sa tam skvele, naozaj veľmi dobre. Na konci sezóny som si dal malú prestávku. Potreboval som ju, ako každý na konci ročníka. V lete som sa však vrátil na ľad celkom rýchlo. Som na tom tak, ako potrebujem," povedal Dupuis pre portál DKonPittsburghSports.com.

Dupuis sa neobáva, že by vek mohol ovplyvniť jeho hru v neskoršej fáze play-off. „Naozaj sa toho neobávam. Začnem tréningový kemp ako všetci ostatní, korčuľoval som s nimi viac než dosť. Myslím si, že moja hra je v poriadku. Cítim sa dobre."

Príchod Kessela zrejme odsunie Dupuisa až na pravé krídlo tretej formácie alebo bude na ľavom krídle prvých dvoch útokov. Pre neho je však dôležité, že bude hrať. „Naozaj mi na tom teraz nezáleží. Budem hrať, kdekoľvek to bude potrebné. Som šťastný už z toho, že vôbec môžem hrať."



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies