Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Krüger nie je znepokojený tým, že je stále bez zmluvy

Jozef Struhár  
19.08.2015

Útočník Marcus Krüger, ktorý je stále obmedzeným voľným hráčom, nie je znepokojený tým, že doteraz ešte nepodpísal s Chicagom Blackhawks nový kontrakt. Priznal to pre americkú športovú televíziu ESPN.

„Chcem ju už mať podpísanú a myslím, že to tak chce každý. Necítim sa však touto situáciou veľmi vystresovaný. Ani trochu. Máme ešte jeden mesiac do štartu tréningového kempu,“ povedal Krüger, ktorý si v utorok vo Švédsku užíval Stanleyho pohár.

„Práve teraz sa len snažím sústrediť na to, aby som sa dostal do čo najlepšej formy. To je všetko, čo môžem robiť. Myslím si, že ostatné veci sa vyriešia. Milujem hranie hokeja a viem, čo to bude platiť aj v budúcnosti. Uvidíme, čo sa stane, ale príliš sa o to neobávam.“


Dvadsaťpäťročný Krüger strelil sedem gólov a pridal desať asistencií v 81 zápasoch ostatnej základnej časti. V 23 dueloch play-off pridal dva góly a dve asistencie. Zmluvu by mal zrejme podpísanú už dávno, ak by Blackhawks nemali problémy s platovým stropom. Momentálne ho presahujú o zhruba 400 000 amerických dolárov.

Hráč by chcel so Chicagom podpísať viacročnú zmluvu a tím pracuje na tom, aby si problémy s platovým rozpočtom vyriešil. Ak však nevytvorí dostatok miesta, Krüger by sa pravdepodobne musel zmieriť s krátkodobým kontraktom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies