Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
VAN
1
EDM
2
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Seguin priznal, že výmenu do Dallasu niesol ťažko

Kanadský útočník Tyler Seguin má za sebou dve úspešné sezóny v drese Dallasu Stars. Jeho výmena z Bostonu Bruins v roku 2013 však so sebou priniesla vlnu negatívnych emócií. Vnímal ju aj samotný hráč.


Dvadsaťtriročný center odohral v texaskom klube svoje dve najlepšie sezóny v kariére. Tú však odštartoval v Bostone, ktorý ho draftoval v roku 2010 ako celkovú dvojku. O dva roky neskôr s ním podpísal šesťročnú zmluvu, no v apríli 2013 ho nečakane vymenil do Dallasu. Očakávalo sa pritom, že sa bude ďalej rozvíjať v Bostone, s ktorým v roku 2011 získal Stanley Cup.

„Myslím si, že naozaj ťažké bolo držať jazyk za zubami. Po výmene to bolo skutočne náročné pri všetkom, čo sa dialo. Kontaktovali má rádiá i noviny, ktoré chceli, aby som im vyrozprával som príbeh. S ohľadom na zákulisie Bruins to bolo náročné. Využil som to však ako motiváciu a povedal, že moje slová ukážem na ľade."

Seguin nazbieral v uplynulom ročníku 77 bodov v 71 zápasoch a jeho bodový priemer na duel bol druhým najvyšším zo všetkých hráčov v NHL po Sidneym Crosbym z Pittsburghu Penguins. Priznal, že skúsenosti z Bostonu mu pomohli a pozdvihli tak aj hru Stars.

„Bolo to úžasné, pretože som videl, aké je to byť súčasťou víťaznej organizácie a tímu. Videl som všetky detaily potrebné k zisku Stanley Cupu a bol som v takej skupine. Boston bude navždy mojou súčasťou. Iba ja už nie som jeho členom," skonštatoval pre TSN 1050.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies