Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Islanders pozvali do kempu Boultona i Carknera

Tím New York Islanders pripomenul fanúšikom, že sa k nám nezadržateľne blíži nová sezóna, keď v pondelok oznámil, že pozval do tréningového kempu štyroch hráčov, vrátane krídelníka Erica Boultona či obrancu Matta Carknera.

Obaja pôsobili naposledy práve v organizácii Islanders a tím im dá šancu po tom, čo im agenti počas leta nenašli nové pôsobisko. Okrem nich budú mať šancu zabojovať o riadnu zmluvu aj dvadsaťpäťročný nedraftovaný útočník Tyler Barnes a o rok mladší brankár Parker Milner. Obaja trávili v ostatnom ročníku najviac času v ECHL.

Tridsaťdeväťročný Boulton pôsobil na Long Islande od ročníka 2012/13, ale za prvý tím absolvoval len 48 zápasov, v ktorých si pripísal štyri góly a dve asistencie. Na konte mal aj 154 trestných minút.

Tridsaťštyriročný Carkner pôsobí v organizácii rovnako dlho, ale celú minulú sezónu odohral za záložný tím Bridgeport Sound Tigers. V 19 dueloch zaznamenal tri body a 38 trestných minút. Za Islanders absolvoval už 75 duelov so ziskom piatich asistencií a 195 trestných minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies