Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Robin Lehner sa vrátil do tréningového procesu

Brankár Buffala Sabres Robin Lehner sa v utorok zapojil do tréningového procesu svojho tímu po prvýkrát od zranenia členka, ktoré utrpel v otváracom zápase sezóny proti Ottawe Senators.

„Môžem robiť v podstate už čokoľvek, ale stále mám menšie problémy v okolí pravej tyčky. Pokiaľ ide o zápasy, bol som mimo okolo troch mesiacov. Bude trvať niekoľko dní, kým sa rozbehnem, dostanem do tempa a budem vedieť dobre čítať hru. Budem to brať deň po dni,“ povedal Lehner pre oficiálnu stránku tímu.

Dvadsaťštyriročný švédsky odchovanec narazil po ôsmich týždňoch zotavovania na prekážku, a tak sa celý proces spomalil. Teraz už by však mal byť v 100% poriadku. Po niekoľkých tréningových jednotkách bude poslaný na kondičný pobyt do Rochestru z AHL.

Počas jeho absencie sa v bráne striedali Chad Johnson a Linus Ullmark. Johnson má bilanciu 10-9-2 s 91,8% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,34 inkasovaného gólu na zápas. Dvadsaťdvaročný Ullmark je milým prekvapením. Od 23. októbra zaznamenal bilanciu 5-8-2 s 91,2% úspešnosťou a priemerom 2,6.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies