Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Hemský na listine zranených, šancu dostane Faksa

Český útočník Dallasu Stars Aleš Hemský nedohral utorkový zápas proti Columbusu Blue Jackets a v stredu ho jeho tím zapísal aj na listinu zranených hráčov. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela.

Hemského v utorkovom zápase zasiahla do nohy strela Fiodora Ťjutina, ktorá mu spôsobila zranenie v nešpecifikovanom rozsahu. Nie je známe ani to, ako dlho bude pauzovať.

Tridsaťdvaročný Hemský v tomto ročníku zatiaľ vynechal pre zdravotné problémy len jeden zápas. V ostatných 37 si pripísal 13 bodov za tri góly a desať asistencií. V priemere hrával zhruba 12 a štvrť minúty na zápas.

Šancu pri jeho absencii dostane jeho mladší krajan Radek Faksa, ktorého Stars povolali zo záložného tímu Texas Stars z AHL. Dvadsaťjedenročný útočník už v tejto sezóne odohral za Dallas 14 zápasov so ziskom gólu a asistencie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies