Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Johnny Boychuk sa ocitol na listine zranených hráčov

Ostrovania z New Yorku umiestnili v prvý deň nového kalendárneho roka na listinu zranených hráčov Johnnyho Boychuka. Kľúčového obrancu trápi zranenie hornej časti tela.

Boychuk nedohral štvrtkový zápas proti Buffalu Sabres (2:1) po tom, čo štyri a pol minúty pred koncom stretnutia narazil ramenom do mantinelu. Ako dlho bude pre zranenie chýbať, by malo byť známe v priebehu budúceho týždňa po ďalších vyšetreniach.

„Mohlo to byť aj omnoho horšie, ak by narazil hlavou alebo krkom,“ poznamenal tréner Jack Capuano, ktoré mužstvo povolalo zo záložného tímu Bridgeport Sound Tigers (AHL) „zadáka“ Adama Pelecha.

Tridsaťjedenročný Boychuk odohral v tejto sezóne 38 zápasov, v ktorých nazbieral 14 bodov za tri góly a 11 asistencií. Na konte má aj deväť plusových bodov a 17 trestných minút, pričom v priemere hráva 21 a pol minúty na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies