Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Ondřej Palát by sa mohol vrátiť do akcie už dnes proti Wild

Ľavý krídelník z Českej republiky, Ondřej Palát, v ostatnej dobe pauzoval pre zranenie členka, ale v sobotnom dueli proti Minnesote Wild by sa mohol vrátiť do základnej zostavy Tampy Bay Lightning.

Palát pre zranenie nehral pôvodne od 7. novembra do 10. decembra, ale o dva dni neskôr, v zápase proti Washingtonu Capitals, si poranenie obnovil. V piatok trénoval a denníku Tampa Tribune povedal, že sa cíti byť pripravený na návrat do akcie. V jeho sobotný návrat veril aj tréner Jon Cooper.

Dvadsaťštyriročný rodák z Frýdku-Místku strelil dva góly a pridal päť asistencií v 18 zápasoch, ktoré v ročníku zvládol odohrať.

Lightning v piatok tiež povolali do prvého tímu brankára Andreja Vasilevského a opačným smerom poslali Kristersa Gudlevskisa. Ben Bishop nedokončil tréning, ale podľa Coopera to bolo len z preventívnych dôvodov a v sobotu by mal byť k dispozícii.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies