Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

DeBoer nie je ešte pripravený menovať jednotku pre play-off

Jozef Struhár  
26.03.2016

Už je viac-menej isté, že si San Jose v tomto roku zahrá v play-off, ale existujú menšie obavy, že sa v prvom kole v bráne nepredstaví Martin Jones, ktorý sa ukázal počas svojej prvej sezóny v tíme vo veľmi dobrom svetle.

Dvadsaťšesťročný brankár chytal v tomto ročníku spoľahlivo a najmä v druhej polovici sezóny pomohol Sharks znova nadobudnúť status konkurencieschopného tímu. Tréner Pete DeBoer však stále nechcel potvrdiť, či bude brankárskou jednotkou aj v play-off.

„Nebudeme hovoriť o niečom, čo príde o dva týždne. Budeme naďalej brať túto sezónu deň po dni. Počas nasledujúcich dvoch týždňov sa môže stať čokoľvek. My sa len staráme o to, čo bude zajtra. Máme tu dvoch brankárov, ktorým veríme. Uvidíme, na čom budeme, keď príde čas na toto rozhodnutie,“ skonštatoval DeBoer pre CSN.

Sharks získali pred prestupovou uzávierkou Jamesa Reimera, ktorý štartoval v piatich z ostatných 11 zápasov. Napriek tomu by však bolo veľmi prekvapivé, ak by v prvom zápase play-off nastúpil do brány práve on.

Reimer od svojho príchodu do tímu zaznamenal bilanciu 3-2-0 s priemerom 2,42 inkasovaného gólu na zápas a 91,9% úspešnosťou zákrokov. Jones má v tejto sezóne bilanciu 35-20-4 s priemerom 2,24 inkasovaného gólu na zápas a 92,0% úspešnosťou zákrokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies