Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Slovenský gól Minnesote nepomohol

Z piatich nočných zápasoch sme mali svoje zastúpenie v dvoch dueloch. Z šestice Slovákov sa do bodovania zapísala len trojica z Minnesoty, ktorá sa spolupodieľala na jedinom góle Wild v stretnutí.

Minnesota cestovala na svoj zápas do San Jose. V zostave Wild sa opäť predstavil Branko Radivojevič, ktorý v zápase strelil svoj tretí tohtosezónny gól. Bol to jediný gól Wild v stretnutí, ktorý padol v závere tretej tretiny. vtedy San Jose viedlo už 4:0. Asistencie si na Radivojevičovom góle pripísali Marián Gáborík a Pavol Demitra. 4:1 pre Sharks bol konečný výsledok stretnutia, v ktorom mala streleckú prevahu práve Minnesota. Marián Gáborík bol najaktívnejším strelcom zápasu, keď na Nabokova vyslal 6 striel. Ten si na svoje konto pripísal 36 úspešných zákrokov.

Zástupcovia ďalšej slovenskej kolónie sa do bodovania nedokázali zapísať. Florida hostila Calgary, s ktorým zohrala vyrovnanú partiu. Po góle Olli Jokinena sa Panthers mohli tešiť z vedenia, ktoré pretrvávalo až do záveru normálnej hracej doby. 11 sekúnd pred koncom však svojim 17. gólom v ročníku vyrovnal Iginla. V predĺžení gól nepadol a v samostatných nájazdoch mali viac šťastia hráči Flames, ktorí sa mohli tešiť z víťazstva 2:1.

Montreal nastúpil opäť s Priceom v bráne a proti Tampe Bay zohral vyrovnanú partiu. O výsledku zápasu sa muselo rozhodnúť až v samostatných nájazdoch, v ktorých sa presadil len Brad Richards, ktorý priniesol Lightning 2 body za víťazstvo 3:2.

Článok pokračuje pod reklamou

Hráči Flyers strelili v nočnom programe najviac gólov a s prehľadom porazili Penguins 8:2. Senzačne hral Joffrey Lupul, ktorý napodobnil nedeľný výkon Milana Hejduka z Colorada a zapísal si na svoje konto šesť bodov za tri góly a tri asistencie. Všetky tri asistencie však v tomto prípade boli primárne. Hetriku sa v zápase dočkal au R.J. Umberger, ktorý k nemu pridal aj 2 asistencie. V zápase sa nenudili rozhodcovia, ktorý udelili 156 trestných minút. V zápase sa odohralo niekoľko šarvátok a bitiek, ktoré vyprovokovali hosťujúci hráči.

St. Louis a Edmonton medzi sebou vyrovnaný zápas, ktorý museli rozhodnúť až samostatné nájazdy. O víťazstve Oilers 5:4 rozhodol víťazný nájazd Shawna Horcoffa.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Branislav Mezei (FLO) 15:58 0 0 0 0 1 0
Jozef Stumpel (FLO) 11:39 0 0 0 -1 0 0
Richard Zedník (FLO) 17:58 0 0 0 0 3 0
Pavol Demitra (MIN) 21:54 0 1 1 -1 1 0
Marián Gáborík (MIN) 18:31 0 1 1 -1 6 2
Branko Radivojevič (MIN) 13:25 1 0 1 -1 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies