Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Legendárny Gordie Howe oslávil 88. narodeniny + video

Gordie Howe dovŕšil vo štvrtok 88. rokov a jeho rodina spolu s tímom Detroit Red Wings sa postarali o to, aby mohol narodeniny osláviť v pondelok aj v Joe Louis Arene na zápase jeho niekdajšieho tímu proti klubu Buffalo Sabres.

Howe pred zápasom navštívil aj šatňu Red Wings, aby sa pozdravil s hráčmi a trénermi. To nadchlo najmä mladíkov, ktorí ešte nemali tú česť stretnúť sa s ním.

„Bolo to skutočne cool,“ povedal devätnásťročný Dylan Larkin pre ligovú stránku. „Nikdy som ho nevidel hrať, ale videl som obrázky, všetky jeho štatistiky a nejaké videá jeho hry. Je skutočne cool vidieť, čo pre Detroit dokázal.“

Legendárny „Pán Hokej“ sa dočkal aj vrúcneho privítania fanúšikov, keď sa o jeho prítomnosti počas prvej tretiny dozvedeli. Keď ho ukázali, ako od Detroitu dostal tortu, diváci mu zaspievali narodeninovú pesničku „Happy Birthday“.

Howe sa uzdravil z mŕtvice, ktorú utrpel v roku 2014. Vďaka liečbe, ktorá sa skončila v júni minulého roka, sa mu prinavrátila späť aj veľká dávka kvality života. V súčasnosti síce toho veľa nenahovorí, ale užíva si prechádzky a čas trávený s rodinou.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies