Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Magazín

Bitka Bostonu s Detroitom o play-off a Tomikkov vklad 200 EUR!

Najprestížnejšia hokejová súťaž sveta kanadsko-americká NHL speje nezadržateľne ku koncu základnej časti. Už nie je možnosť na prehnané taktizovanie, k slovu sa dostáva nevyhnutnosť získavať body potrebné pre postup. Sledujte zápasy Národnej hokejovej ligy naživo na TV Tipsport!

V jednom zo zápasov, v ktorom pôjde o všetko, privítajú bostonské Medvede Detroit Red Wings. Boston má odohraných 80 stretnutí, v ktorých získal 91 bodov. Vyhral 41 krát a prehral 39. Aktuálne mu patrí 9. nepostupová priečka, pričom rovnaký počet bodov má 8. Philadelphia. Tá má však duel k dobru. Dvojbodový náskok pred domácimi majú práve Červené krídla. Čierno-žltí fanúšikovia nie sú zvyknutí, aby ich mužstvo obišla vyraďovacia časť súťaže. Detroit má v tejto konfrontácii o čosi lepšiu pozíciu, ale nič nemá zaručené. Ambíciou musí byť minimálne bod z ihriska súpera. Prehra by znamenala tabuľkové vyrovnanie s Bostonom, čo si Hockeytown nemôže dovoliť. Svoje povie do priebehu tejto drámy aj Philadelphia. Všeobecne sa očakáva pravá hokejová dráma!

Stratég rohlajz18 predpovedá vo svojej analýze výhru domácich s atraktívnym kurzom 2,08.

MAXIKOMBI tiket od člena najväčšej tipérskej komunity Tomikka je štedrý na hokejové duely, ktorých súčasťou je aj tip, že Detroit dá proti Bostonu minimálne 3 góly s kurzom 2,05.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci súbojov NHL v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies