Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Ovečkin chce uspieť pri možno poslednej účasti na Svetovom pohári

Hviezdny útočník Washingtonu Alexander Ovečkin oslávi svoje 31. narodeniny v deň, keď Rusko odohrá svoj prvý zápas na Svetovom pohári proti Švédsku. Jemu tak poriadna motivácia na turnaji chýbať nebude.

Napriek tomu, že ďalší Svetový pohár by sa mal uskutočniť v roku 2020, Ovečkin si nie je istý, či na ňom bude ešte hrať. Preto chce dať všetko do toho, aby jeho národný tím uspel už v tomto roku.

„Toto bude môj druhý Svetový pohár. Ten prvý bol pre mňa skvelou spomienkou na to, ako som hral proti skvelým hráčom. Toto bude zase možno môj posledný Svetový pohár. Neviem,“ povedal Ovečkin pre CP.

„My na ňom len musíme hrať našu hru. Neviem, aké dobré tímy tam budú, ale tie mená hráčov sú neuveriteľné. Každý tam má hviezdy, no uvidíme. Musíme hrať našu hru a dať do toho všetko, čo budeme môcť.“

Ovečkin si zahral aj na Svetovom pohári v roku 2004, keď sa stretol s množstvom vtedajších ruských hviezd, medzi ktorými boli aj jeho terajší spoluhráči z reprezentácie Andrej Markov a Pavel Daciuk. Zahral si na ňom rok predtým, ako zažil debut v NHL.

„Mal som osemnásť rokov a už len to, že som bol súčasťou toho tímu, bola skvelá skúsenosť. Hrať s hviezdami, ktoré som sledoval dovtedy len v televízii a byť s nimi v šatni bolo skvelé,“ priznal Ovečkin, ktorého tím pred 12 rokmi vypadol už vo štvrťfinále.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies