Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Richard Zedník strelil hetrik

V dvanástich nočných zápasoch, ktoré boli na programe v noci z utorka na stredu, sa do kanadského bodovania zapísali štyria slovenskí hokejisti. Richard Zedník dosiahol hetrik.

Florida cestovala na svoj ďalší zápas do Toronta. Domáci diváci určite neradi sledovali vysokú prehru svojich miláčikov, ktorú Panthers dožičili Maple Leafs. Hlavnou hviezdou zápasu bol slovenský útočník Richard Zedník, ktorý pri výhre 8:0 strelil víťazný gól, pridal ďalšie dva aby skompletizoval hetrik a prezentoval sa aj jednou prihrávkou. Zedník strelil všetky tri góly v presilových hrách. Prvý strelil v 7. minúte zápasu a ďalšie dva pridal v tretej tretine v priebehu 60 sekúnd. Pre Zedníka to bol druhý hetrik v kariére. Po tomto zápase má na svojom konte 13 strelených gólov. Za stavu 8:0 domáci priaznivci nezačali bučať. Kanadskí priaznivci začali tlieskať výkonu súperov. „Určite to bolo horšie, ako keby na nás bučali,“ povedal tréner Toronta Maurice. Za prvú hviezdu zápasu bol zaslúžene vyhlásený Richard Zedník, ktorý sa stal aj najväčšou hviezdou noci. Obranca Branislav Mezei si zo zápasu odniesol dva plusové body.

Minnesota v nočnom stretnutí nestačila na Detroit, ktorý vyhral 3:2 po predĺžení. O víťazstvo sa rozhodujúcim gólom postaral Brett Lebda. Do kanadského bodovania sa zapísal aj Tomáš Kopecký, ktorý nahrával na 10. gól Johana Franzena v sezóne. Kopecký v zápase odohral 8 a pol minúty a zaznamenal aj jeden plusový bod. Zo Slovákov hrajúcich v drese Minnesoty sa presadil len Pavol Demitra, ktorý strelil svoj 11. gól v ročníku. Marián Gáborík si do štatistík zapísal jeden mínusový bod, Branko Radivojevič nebodoval. Dôležitý výkon v drese Wild podal brankár Niklas Backstrom, ktorý zastavil 35 striel hráčov Red Wings. Gáborík v druhej tretine nepremenil samostatný nájazd.

Rangers na domácom ľade privítali Los Angeles a v zápase boli aktívnejší. V drese Kings však podal dobrý výkon brankár LaBarbera, ktorý zaznamenal 39 úspešných zákrokov a pomohol svojmu tímu k dvom bodom. Kings zápas vyhrali 4:2. Jeden bod si do bodovania pripísal aj slovenský center Michal Handzuš, ktorý nahrával na úvodný gól duelu, ktorý strelil Scott Thornton. Obranca Ľubomír Višňovský odohral 19 a pol minúty a do bodovania sa nezapísal.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Zdeno Chára (BOS) 27:00 0 0 0 -3 2 0
Milan Jurčina (WAS) 10:54 0 0 0 -1 2 0
Marián Hossa (ATL) 21:59 0 0 0 -1 6 2
Miroslav Šatan (NYI) 12:41 0 0 0 -2 2 0
Michal Handzuš (LAK) 15:46 0 1 1 0 2 0
Ľubomír Višňovský (LAK) 19:24 0 0 0 0 4 0
Andrej Meszároš (OTT) 18:07 0 0 0 0 1 0
Branislav Mezei (FLO) 13:30 0 0 0 +2 0 2
Richard Zedník (FLO) 15:34 3 1 4 +1 5 0
Tomáš Kopecký (DET) 08:34 0 1 1 +1 2 0
Pavol Demitra (MIN) 19:47 1 0 0 0 1 0
Marián Gáborík (MIN) 21:04 0 0 0 -1 3 0
Branko Radivojevič (MIN) 15:14 0 0 0 0 1 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!V Dallase došlo k odplate, v Caroline bola ruská noc. Prvý tím má postupový mečbal! Carolina robí pred dôležitým zápasom veľkú zmenu Toronto vyhodilo hlavného trénera! Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies