Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 1
18. 06.
kurzy
02:00info
FLA
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Wheeler: Nezničme dresy tímov NHL reklamou

Národná hokejová liga (NHL) vyskúša počas Svetového pohára aj jeden menší experiment, ktorý obohatí jej pokladňu. Na dresy pridala drobnú reklamu. Takú, že si ju útočník USA, Blake Wheeler, ani nevšimol.

„Nevšimol som si to. Tuším to skryli dosť dobre,“ poznamenal s úsmevom pre AP.

V minulosti sa Američan v službách Winnipegu Jets nechal počuť, že je proti reklamám na hokejových dresoch, ktoré sú podľa neho posvätné. Toto stanovisko nezmenil ani pri pohľade na drobné logo firmy SAP, ktorá sa nachádza na pravom ramene dresu každého tímu zúčastňujúceho sa turnaja.

„Je to biznis. Vždy budú existovať kreatívne spôsoby, ako zarobiť peniaze. Ja to chápem a myslím si, že každý musí akceptovať zmenu a nové spôsoby, ako zvýšiť príjmy. Myslím si však, že sa to dá urobiť aj bez toho, aby sme pošpinili vzhľad dresov,“ povedal.

V zámorí rastú obavy z toho, že sa reklama na dresoch tímov NHL skutočne v dohľadnej dobe zavedie. Ligový komisár Garry Bettman však povedal, že aj on je proti tomu a že si váži históriu a tradíciu dresov NHL.  




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Sýkora je jednou zo štyroch nádejí Rangers, ktoré si v tejto sezóne zahrali za HartfordPospíšil ešte len pred pol rokom debutoval v NHL a už je medzi najlepšie hodnoteným triomHonzek naberá kilogramy a myslí na povolanie: V príprave ho má pod palcom hráč NHL Týchto 5 skúsených voľných hráčov môže pomôcť tímom na vyššiu úroveň Blíži sa šialené vykúpenie zo zmluvy? Známy insider trvá na svojom Slafkovský klame v pase, tvrdí spoluhráč, ktorý sa snažil mladíkovi pomôcť Koľko budúcich členov Siene slávy hrá v tohtoročnom finále? Studenič zoči-voči brankárovi skóroval, ale druhý zápas finále nemal pozitívny koniec + videoBlues vraj dali tímom k dispozícii dvojnásobného šampióna Ex-skauta potešil Slafkovský hlavne zlepšením v jednom aspekte. Na Celebriniho nemá Oilers by na tri top hviezdy mohli vynaložiť 40 miliónov dolárov Žiaden Nečas či Zegras: Mohli by sa Canadiens zamerať na zisk týchto útočníkov? Výmena na spadnutie? Senators zintenzívňujú diskusie s tímami „McPrecenený“ vytvoril nový rekord NHL. Necháva za sebou Gretzkého! + videoCanadiens podpísali zmluvu s fínskym útočníkom, ktorý sa zviditeľnil aj na MS Flyers zalovili vo švédskej SHL: Upísali si lotyšského reprezentantaV minulosti viedol Tampu a Ottawu, v Toronte vydržal ako asistent len rok Oilers vyhnali „Bobbyho“ z brány, McDavid vytvoril rekord NHL pri drvivej výhre! Aspoň, že má Kanada stále curling? Novinár sa obul aj do McDavida a „Dry-saitla“ NHL naživo: Vráti Edmonton sériu na Floridu? Tipnite si!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies