Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Video

Sceviour strelil jedinečný hetrik, svoj prvý v NHL + video

Colton Sceviour prežíva na Floride úspešný reštart kariéry. Streleckú formu potvrdil v nedeľnom zápase proti Detroitu, v ktorom pomohol Floride k výhre 5:2 prvým hetrikom v kariére.

Dvadsaťsedemročný kanadský center pridal ku trom gólom aj asistenciu a vytvoril si osobné maximum so štyrmi bodmi v zápase. Proti Red Wings začal skvelo, v siedmej minúte poslal Panthers do vedenia 2:0 dvoma gólmi v rozmedzí 23 sekúnd, druhý strelil v presilovke.

Tretí gól pridal Sceviour v 37. minúte vo vlastnom oslabení. Stal sa len druhým hráčom klubovej histórie, ktorý skóroval v zápase v každej hernej situácii. Naposledy sa to podarilo Nathanovi Hortonovi ešte 14. decembra 2009.

„Bolo to vzrušujúce, nepamätám sa, kedy som naposledy strelil hetrik,“ povedal pre AP Sceviour, ktorý sa stal prvou hviezdou zápasu a druhou celého večera. Zaznamenal prvý hetrik hráča Floridy od 26. februára 2013. Vtedy to dokázal Tomáš Kopecký proti Pittsburghu.

Sceviour má po prvých deviatich dueloch v drese Panthers na konte sedem bodov za päť gólov a dve asistencie. Je druhý najlepším strelcom aj druhým najproduktívnejším hráčom tímu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies