Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Špekulácie

Avalanche by mohli vymeniť svoju hviezdu i kapitána

Tím Colorado Avalanche nezažíva vydarený ročník, a tak nie je ničím zvláštnym, že sa bude čoraz častejšie dostávať do pozornosti rôznych špekulácií. Jedna z dôveryhodného zdroja sa už vyskytla.

Denverský tím, ktorý má v lige najhoršiu bilanciu (12-24-1) a získal len 25 bodov, pravdepodobne vynechá play-off v šiestej z posledných siedmich sezón. Preto je generálny manažér Joe Sakic ochotný počúvať ponuky ostatných tímov.

Podľa Elliotta Friedmana z televízie Sportsnet je Sakic pripravený vymeniť aj hráčov so zvučnými menami, akými sú ofenzívna hviezda Matt Duchene či kapitán Gabriel Landeskog. Prvý menovaný je k tímu viazaný do konca sezóny 2018/19, druhý do konca sezóny 2020/21.

Ak by mal o ich služby niekto záujem, nevyšlo by to lacno. Sakic údajne chce prioritne mladého a kvalitného obrancu. Práve obrana je slabinou Avalanche, pričom pre budúci ročník sú pod zmluvou len Erik Johnson, Tyson Barrie a Francois Beauchemin.

Pokiaľ ide o hráčov, ktorí by Denver opustiť nemali, ide o talentovaných útočníkov Nathana MacKinnona a Mikka Rantanena, okolo ktorých by chcel tím vybudovať v budúcnosti víťazné mužstvo.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies