Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Video

Antoine Roussel je druhým Francúzom s hetrikom v NHL + video

Krídelník Dallasu Antoine Roussel odohral v sobotu proti Tampe svoj životný zápas. Prvýkrát v kariére strelil tri góly, ktorými významne prispel k domácej výhre 4:3 po predĺžení.

Dvadsaťsedemročný Roussel zaznamenal všetky góly Stars v riadnom hracom čase. Prvými dvoma v rozmedzí šiestich minút vyrovnal stav v 13. a 18. minúte duelu z 0:2 na 2:2. Tretíkrát zmazal náskok Lightning v 45. minúte a stal sa prvou hviezdou zápasu.

„Bol v správnom čase na správnom mieste. Vždy tvrdo pracuje a chodí pred bránu, za čo bol dnes odmenený,“ pochválil Tyler Seguin pre AP Roussela, ktorý dosiahol hetrik vo svojom 336. zápase v lige.

„Bolo to úžasné a zábavné ho sledovať. Všetka tvrdá drina sa mu vyplatila. Dnes platil obed, takže myslím, že si to zopakuje,“ zažartoval kapitán Jamie Benn, ktorý rozhodol zápas v predĺžení.

Roussel sa stal len druhým hráčom narodeným vo Francúzsku, ktorý strelil v NHL hetrik. Prvým bol Paul MacLean. Rozšíril si tak konto na 11 gólov a 25 bodov v 56 dueloch jeho piatej sezóny v súťaži.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies