Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Flyers zabojovali a vyhrali štvrtý zápas

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins 4:2 (stav série: 1-3)
Domáci hráči podali v štvrtom zápase finálovej série Východnej konferencie výborný výkon a zaslúžene zvíťazili. Úvodnú šancu zápasu si však vypracovali hostia. Slovenský útočník Marián Hossa sa v siedmej minúte rútil sám na brankára domácich, ale Biron jeho nájazd zneškodnil. Potom prišli chvíle domácich hráčov, ktorí v priebehu desiatich minút skórovali až trikrát. Strelecky sa presadili Joffrey Lupul, Daniel Briere a Jeff Carter. Hráči Flyers prestrieľali svojho súpera v úvodnom dejstve 17:13. V druhej tretine sa napriek snahe hostí o skorigovanie výsledku neudialo nič podstatné. Ani jeden z tímov sa nedokázal strelecky presadiť. Naopak posledná tretina bola poriadne dramatická. Pittsburgh si vytvoril hernú prevahu a podarilo sa mu dvoma gólmi Jordana Staala v 3. a 15. minúte znížiť na 2:3. V záverečnej power-play sa hostia snažili o vyrovnanie, ale na radosť domácich divákov rozhodol Joffrey Lupul gólom do prázdnej bránky zápas. Záver duelu bol ešte poriadne nervózny a ukončili ho dve hromadné bitky. Slovák Marián Hossa strávil na ľade viac ako 20 minút a brankára domácich ohrozil štyrikrát, ale tentokrát vyšiel bodovo naprázdno. Semifinálová séria sa opäť presunie do Pittsburghu, kde sa v nedeľu odohrá piaty zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies