Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Urobia Flames pred štvrtým zápasom zmenu v bránkovisku?

Jozef Struhár  
19.04.2017

Hlavný tréner tímu Calgary Flames, Glen Gulutzan, nechcel v utorok povedať, ktorý z brankárov bude štartovať v stredajšom štvrtom zápase proti klubu Anahaim Ducks, ktorý v sérii vyhráva 3:0 na zápasy.

Flames budú pred vlastnými fanúšikmi bojovať o prežitie, pričom tomu mohlo byť inak, ak by v pondelok udržali trojgólový náskok. Brian Elliot v zápase inkasoval päť gólov a následne sa netajil nespokojnosťou so svojím výkonom.

Elliott má v sérii priemer 3,67 inkasovaného gólu na zápas a len 88,7% úspešnosť zákrokov. Calgary má k dispozícii ešte Chada Johnsona, ktorý mal v 36 dueloch základnej časti 91% úspešnosť zákrokov a priemer 2,59 inkasovaného gólu na zápas.

„Ešte sme sa nerozhodli, kto bude v stredu štartovať. Ešte sa o tom budeme rozprávať po dnešnom tréningu. Naši brankári vedia, kto bude v najbližšom zápase chytať, vždy do piatej hodiny,“ poznamenal Gulutzan pre CP.

V prvom tíme je momentálne aj dvadsaťštyriročný Jon Gillies, ktorého štart by však bol prekvapením. Doteraz odchytal len jeden zápas NHL. Svoj debut zažil 6. apríla, keď urobil 27 zákrokov pri výhre 4:1 nad Los Angeles.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies