Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Mladá nádej Flames priznala problém s alkoholom

Meno Emile Poirier vám pravdepodobne veľa nehovorí. V skutočnosti však ide o niekdajšiu veľkú nádej tímu Calgary Flames, ktorá doteraz ani zďaleka nenaplnila svoj potenciál. Nenaplnila ho pre svoje problémy s alkoholom.

Flames mali v roku 2013 možnosť vybrať si z 22. miesta na vstupnom drafte Andreho Burakovskyho, ktorý sa už v NHL usadil, no voľba padla na Poirera, ktorý do ligy ešte ani nenakukol. Počas rozvojového kempu Flames priznal, že na tom má podiel jeho závislosť.

„Chcem sa poďakovať organizácii, najmä (generálnemu manažérovi) Bradovi Trelivingovi za jeho podporu,“ povedal Poirier. „Pomohol mi. Mal som problémy s pitím mimo ľadu a požiadal som ho o podporu. V tom čase to pre mňa nebolo ľahké. Celá organizácia ma podporovala, aj moji spoluhráči. Teraz sa pozerám vpred a som už úplne zdravý.“

Poirier mal to šťastie, že sa v organizácii Flames nachádzal aj chápavý spoluhráč Michael Ferland, ktorý si tiež prešiel problémami s alkoholom. Často pritom komunikoval aj s bývalým bitkárom Brianom McGrattanom, ktorý o závislosti vie tiež svoje.

Porier má stále len 22 rokov, ale pred sebou dlhú cestu, aby naplnil svoj sen o NHL. V minulej sezóne AHL strelil len šesť gólov v 43 zápasoch. Prednejšie však je, že sa mu darí v jeho boji so závislosťou, čo mu nevylepší len kariéru, ale aj celý život.

„Jednoducho som videl môj život a to, kam smeroval. Potreboval som zmenu. Videl som mnoho znamení počas posledných dvoch rokov. Nakoniec som si to priznal. Chcem sa plne zotaviť a koncentrovať sa len na hokej,“ dodal Poirier pre Postmedia.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies