Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Špekulácie

Opustí Bozak Toronto a zamieri do New Yorku?

Jozef Struhár  
28.07.2017

Keď sa na svetlo sveta dostala informácia, že sa tím New York Rangers pokúsi vymeniť obrancu Nicka Holdena za nejakého centra, začalo sa špekulovať o výmene s Torontom, prostredníctvom ktorej by na Manhattan prišiel Tyler Bozak.

Miestny odborník Larry Brooks z denníka New York Post však tvrdí, že k výmene Bozaka za Holdena dôjsť nemôže už len z dôvodov platového stropu. Jediný možný spôsob príchodu torontského centra vidí vo vykúpení Marca Staala zo zmluvy, no ani tejto alternatíve nič nenasvedčuje.

Bozak zaťažuje platový rozpočet sumou 4,2 milióna amerických dolárov, kým Holdenov „cap-hit“ je len 1,65 milióna amerických dolárov. Ak by bol Staal vykúpený zo zmluvy, newyorský tím by v nasledujúcich dvoch rokoch ušetril 3,56 milióna dolárov.

Brooks verí, že Rangers budú mať za aktuálneho stavu mužstva v otvárací večer len necelých 500 000 dolárov voľného miesta pod platovým stropom. Ak by nezískali za Holdena viac, mohli by ho vymeniť len za draftové voľby. Po sezóne by o neho totiž pravdepodobne i tak prišli. Končí mu zmluva.

Tridsaťjedenročný Bozak tiež vstupuje do svojej poslednej sezóny z päťročného kontraktu. V poslednom ročníku odohral 78 zápasov, v ktorých strelil 18 gólov a nazbieral 37 bodov. V šiestich dueloch play-off pridal dva góly a dve asistencie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies