Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Slováci v NHL

Slovan prehral s Lightning až po nájazdoch

Slovan Bratislava v dnešnom prípravnom stretnutí s klubom NHL Tampa Bay Lightning uhral bod za remízu v normálnom hracom čase. Z víťazstva po nájazdoch sa tešili hráči zámorského tímu.

SLOVAN BA – TAMPA BAY 2:3 SN (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 0:1)
Góly: 27. Uram (Kukumberg), 48. Kuľha (Hruška) - 2. Artuchin, 54. Lecavalier (Meszároš, Stamkos), rozhodujúci SN Lecavalier

Pred zrakmi 8025 divákov v bratislavskej Samsung Aréne sa odohral historický prvý zápas medzi slovenským a zámorským tímom. Stretnutie prinieslo vyrovnanejší priebeh ako sa možno očakávalo a Slovan dokonca viedol, keď ho v 48. minúte poslala do vedenia Kuľha. Predchádzajúce dva góly zaobstarali Artuchin a Uram. Skóre stretnutia otvoril útočník Lightning, ktorému pomohlo aj šťastie a Bohunický, od ktorého sa puk odrazil nešťastne do Hoviho brány. Na druhej strane stál v bráne mladý Smith, ktorý pôsobil sebavedomo. Puk zo svojej brány najprv vyťahoval pri góle Mareka Urama, ktorý v 27. minúte vyrovnal na 1:1. V 48. minúte prišiel spomínaný gól Kuľhu. Slovan hral presilovú hru a Kuľha, po nahrávke od Hrušku, tvrdou strelou od modrej prekonal Smitha. Tampa prehrávala a jej hráči zvýšili obrátky. Značná nervozita im komplikovala situáciu, no napokon sa podarilo vyrovnať Lecavalierovi(po prihrávke Andreja Meszároša). Zápas sa v normálnej hracej dobe skončil nerozhodne 22 a nasledovalo predĺženie. Keďže v ňom gól nepadol, o víťazovi sa muselo rozhodnúť v nájazdoch. V nich boli úspešnejší hráči Tampy. Z našich premenil nájazd Hujsa. Na strane Tampy špecialista na nájazdy Jussi Jokinen a víťazný nájazd premenil kapitán Lecavalier.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies