Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Majiteľ Caroliny avizuje pokroky v ceste za zápasom pod holým nebom

Tím Carolina Hurricanes by chcel hostiť zápas pod holým nebom. A vyzerá to tak, že je na správnej ceste. Tento predpoklad potvrdil v stredu aj samotný majiteľ tímu Tom Dundon.

Dundon prezradil pre Lukea DeCocka z denníka Raleigh News&Observer, že zástupcovia Národnej hokejovej ligy navštívili v septembri Štadión Cartera a Finleyho, ktorý je domovským stánkom Štátnej univerzity Severnej Karolíny.

Ambiciózny majiteľ Hurricanes označil ohodnotenie štadióna zo strany ligy ako „pokrok“ a povedal, že prípadný zápas určite nebude spadať do kategórie Winter Classic, ale skôr pôjde o podujatie organizované tímom so súhlasom NHL.

„Winter Classic je tradične o celonárodnom publiku. My na to ešte nie sme pripravení. Ešte sme si to nezaslúžili,“ poznamenal Dundon, ktorému na značke podujatia nezáleží. „NHL je nadšená, my sme nadšení a nezaťažuje nás národné vnímanie. Nebude to na lige, ale budeme to organizovať my pre nás a pre našich fanúšikov.“

Hovorca miestnej univerzity povedal, že škola podporuje myšlienku zorganizovania zápasu NHL na jej pôde a rada by v tom spolupracovala s ligou aj Hurricanes. Ich štadión má kapacitu 57 000 divákov a v januári komisár Gary Bettman nevylúčil, že by sme na ňom mohli vidieť ligový zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies