Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Rask sa v pondelok vráti do brány. Nechce sa opäť zahanbiť

Boston má za sebou ešte len dva zápasy a už tam vzniká menšia brankrárska kontroverzia. Tréner Bruce Cassidy sa ju snaží nezväčšovať a podľa Fox Sports v pondelkovom zápase pošle do brány brankára, ktorého plánoval ešte pred otvorením sezóny.

Tuukka Rask bude štartoval v prvom domácom zápase, v ktorom sa proti Bruins postaví Ottawa. Po prvých dvoch zápasoch sa však špekulovalo, či by nemohol dostať šancu Jaroslav Halák, ktorý bol doteraz spoľahlivejší. Napokon však bude len náhradníkom.

„Nechcem byť zahanbený, keď budem opäť chytať. Chcem ísť do brány, získať víťazstvo, cítiť sa opäť dobre a stavať na tom. Či hráte zle alebo dobre, musíte na to zabudnúť a zamerať sa na ďalší zápas,“ poznamenal Rask.

Fínsky brankár mal rozpačitý vstup do sezóny, keď v otváracom zápase striedal už po 27 minútach. Halák duel dochytal a podal skvelý výkon. Následne si pripísal čisté konto v zápase proti Buffalu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies