Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Bobby Orr by bol prekvapený, ak by nedošlo k výluke

Legendárny Bobby Orr nie je optimistom, keď sa pozerá na vyhliadky ligy v súvislosti s končiacou sa kolektívnou dohodou. Myslí si, že štvrtá výluka od roku 1994 sa nedá odvrátiť.

„Moja intuícia je taká, že by som bol prekvapený, ak by výluka nenastala,“ povedal Orr pre CP. „Dúfam, že nebude, ale bude to ťažké.“

Po poslednej výluke podpísali NHL a Hráčska asociácia kolektívnu dohodu na 10 rokov, ale obe strany majú právo z nej odstúpiť už počas budúceho septembra. Ak by sa tak stalo, kolektívne vyjednávania by museli prebiehať pred štartom sezóny 2020/21, teda o dva roky skôr.

Medzi potenciálne najväčšie prekážky v smere k novej dohode sa radia nespokojnosť hráčov s fungovaním tzv. escrow systému a účasť hráčov na olympijských turnajoch.

„Myslím si, že sú na oboch stranách obavy ohľadom súčasnej zmluvy. Dúfam, že sa mýlim. Nepotrebujeme ďalšiu výluku. Liga funguje, je rozbehnutá a bola by škoda, ak by sme ju takto zastavili,“ poznamenal Orr.

Niekdajší ikonický obranca zostáva stále spojený s dianím NHL a to nie len ako divák zápasov Bostonu. V lige totiž hráva niekoľko jeho klientov z agentúry Orr Hockey Group. Tá zastupuje dokonca aj Connora McDavida či Austona Matthewsa.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies