Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Bergervin pri výmene Tatara získal aj bonus. Je to lúpež, tvrdí odborník

Slovenský útočník Tomáš Tatar potvrdil v sobotnom zápase proti Vancouveru formu, keď pomohol Montrealu k výhre 3:2 svojím deviatym gólom v tejto sezóne. Potvrdil ním opäť, že nebol len doplnkom septembrovej výmeny.

Tatar v posledných šiestich zápasoch strelil šesť gólov. V ročníku ich má na konte deväť, a tak pohodlne mieri za piatou sezónou s minimálne 20 gólmi. Momentálne má nábeh na prvú 30-gólovú. Na konte má aj osem asistencií a so 17 bodmi je druhým najproduktívnejším hráčom tímu za Maxom Domim.

Kanadského odborníka Briana Wildeho z Global News tento vývoj nenecháva chladným a už po štvrtkovom víťazstve Canadiens poukázal na jednu často zabúdanú skutočnosť z výmeny Tatara. Bergevin nielen že za Maxa Paciorettyho získal dvoch hráčov a draftovú voľbu, ale Vegas si ponechalo aj časť Tatarovho platu.

„Keď Vegas vymenilo Tomáša Tatara, všetci mysleli len na to, ako málo ku Golden Knights zapasoval,“ poznamenal Wilde. „Tatar pod hlavným trénerom Gerardom Gallantom viac zápasov presedel ako odohral. Jeho cena bola taká nízka, že ho George McPhee len prihodil k výmene Maxa Paciorettyho.“

Stačila štvrtina sezóny na to, aby sa Tatarova účasť na výmene vnímala úplne inak.

„Je pozoruhodné, ako bol Tatar trestaný na prestupovom trhu za to, že nezapasoval do tímu Vegas, ktorý bol natoľko zohratý, že tréner nechcel narušiť jeho rovnováhu. Vo výmene bol však aj pridaný bonus: Marc Bergevin nejakým spôsobom presvedčil Golden Knights, aby si ponechali časť Tatarovho platu. To bola ale lúpež!“ doplnil Wilde.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies