Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Traja hviezdni útočníci ovládli uplynulý týždeň v NHL

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok, ako zvyčajne, vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi útočníci Nikita Kučerov, Vladimir Tarasenko a Sidney Crosby.

1. HVIEZDA – NIKITA KUČEROV (TAMPA BAY LIGHTNING)

Ruský krídelník nazbieral 10 bodov za 3 góly a 7 asistencií v troch víťazných zápasoch, pričom v každom získal aspoň dva body. V prvých dvoch dueloch zaznamenal po štyri body (oba 1+3), čo sa mu podarilo druhýkrát v sezóne a zatiaľ stále ako jedinému v klubovej histórii. V treťom strelil víťazný gól a pridal asistenciu. Aktuálne ťahá sériu štyroch viacbodových zápasov. S 94 bodmi (27+67) v 59 dueloch sezóny má sedembodový náskok na čele ligovej produktivity. Najlepší v NHL je aj s 37 presilovkovými bodmi (11+26).

2. HVIEZDA – VLADIMIR TARASENKO (ST. LOUIS BLUES)

Článok pokračuje pod reklamou

Kučerovov krajan si pripísal taktiež 10 bodov, ale za 4 góly a 6 asistencií v štyroch víťazných dueloch, pričom všetky mal viacbodové. Najskôr štvrtýkrát v kariére a po prvý raz od 9. decembra 2016 nazbieral tri prihrávky v jednom dueli, potom zaznamenal piaty viacgólový zápis v NHL s dvoma gólmi. Vo zvyšných dvoch zápasoch strelil víťazné góly, ku ktorým pridal jednu, respektíve dve asistencie. Prekonal hranicu 400 bodov v piatom najnižšom počte duelov v klubovej histórii (478). S 51 bodmi (26+25) v 57 zápasoch sezóny je v tíme druhý, pričom ťahá 12-zápasovú bodovú sériu (11+11), najdlhšiu v kariére.

3. HVIEZDA – SIDNEY CROSBY (PITTSBURGH PENGUINS)

Kanadský center nazbieral rovnako 10 bodov, tentoraz za 2 góly a 8 prihrávok pri troch výhrach v štyroch stretnutiach. V jednom si pripísal len asistenciu, no vo zvyšných troch zaznamenal po tri body, vrátane posledných dvoch po sebe. Dvakrát mal bilanciu 1+2, raz 0+3. So 72 bodmi (25+47) v 56 dueloch sezóny mu patrí ôsme miesto v ligovej produktivite. Cez hranicu 70 bodov sa dostal v šiestom ročníku v sérii. Vylepšil si aj kariérnu bilanciu proti rivalovi z Philadelphie na 97 bodov (40+57) v 65 súbojoch.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies