Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Nájdu Bruins recept na Bobrovského? Avalanche nechcú ísť do San Jose s hrozbou vypadnutia

Boston sa dnes bude snažiť nájsť recept na Sergeja Bobrovského, kým Columbus sa bude snažiť krotiť eufóriu, ktorá vládne v jeho meste. V tom svojom musí zase Colorado uspieť, aby nečelilo v San Jose hrozbe vypadnutia.

01:30 Columbus – Boston 2:1

Sergej Bobrovskij nemá za sebou optimálnu základnú časť, ale v play-off Columbus viackrát podržal. Platí to najmä v aktuálnej sérii proti Bostonu, ktorý pred štvrtým zápasom verí, že takáto forma ruskému brankárovi dlho nevydrží.

„Sekundárne zákroky, ktoré robí, sú veľmi pozoruhodné, ale v určitom bode sa zlomí. Mám veľkú vieru v to, že už čoskoro za neho začneme dostávať puky. Dnes mu patrí uznanie, ale celkovo si myslím, že to takto dlho nevydrží,“ povedal Brandon Carlo.

Blue Jackets v sérii vedú 2:1 na zápasy, ale od spokojnosti majú ďaleko. V predošlom dueli im trikrát pomohla bránková konštrukcia a dobre si uvedomujú, že o osudoch duelov rozhodujú každé maličkosti. Vedia, že Bruins budú ešte lepší a na to sa aj pripravujú.

Článok pokračuje pod reklamou

„Toto nie je vrchol hory. Je to zápas číslo štyri druhého kola. Chlapci by sa mali so sebou cítiť spokojní, ale tieto zápasy mohli dopadnúť oboma spôsobmi. Myslím si, že sú dostatočne rozumní na to, aby si to uvedomovali,“ poznamenal tréner John Tortorella.

04:00 Colorado – San Jose 1:2

Colorado prvý domáci zápas v sérii proti San Jose nezvládlo, ale teraz prichádza druhá šanca, aby potešilo svojich fanúšikov. Hráči Avalanche sa pripravujú na podanie omnoho lepšieho výkonu, aby sa im opäť podarilo vyrovnať stav série. Vedia totiž, že by sa mohli vracať do Kalifornie s hrozbou vypadnutia.

„Musíme byť s pukom zodpovednejší. Stratili sme príliš veľa pukov, najmä v prvých dvoch tretinách. Hrali sme na ich silnú stránku. Oni chcú hrať na protiútoky a mať dlhé striedania. Nechceme ísť do San Jose za stavu 1:3, takže vieme, že musíme vyhrať. Verím každému v tomto tíme a verím, že každý je na tom rovnako. Zajtra nás čaká veľký boj, ale sme naň pripravení,“ povedal Mikko Rantanen.

Sharks v predošlom zápase prišli o dvojgólové vedenie, ale dokázali využiť zaváhanie súpera a ujali sa vedenia v sérii po druhýkrát. Vrátili si tiež požičané, keď zareagovali na domácu prehru. Hrdinom duelu bol Logan Couture, ktorý vsietil hetrik. Jeho tím sa pritom nesnaží len bojovať o úspech, ale si celé play-off aj vychutnávať.

„Toto je dôvod, prečo hráte hokej. Toto je dôvod, prečo hráte tých 82 zápasov. Mal som dostatok šťastia na to, že som hral v niekoľkých veľmi dobrých tímoch a že sme v play-off nehrali len raz, odkedy som v San Jose. Tieto zápasy sú veľmi zábavné,“ skonštatoval Couture.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies