Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Zuccarello sa vracia do New Yorku. Nevie, čo má od toho čakať

Po tom, čo strávil prvých deväť sezón v NHL v tíme New York Rangers, sa teraz Mats Zuccarello vráti do Madison Square Garden po prvýkrát ako hráč hosťujúceho tímu. A sám nevie, čo od toho má očakávať.

Nórsky útočník bol vymenený 23. februára do Dallasu a po vypršaní zmluvy sa v lete dohodol na päťročnej spolupráci za 30 miliónov amerických dolárov s tímom Minnesota Wild, ktorý sa predstaví v New Yorku v pondelok večer.

„Uvidíme, aké to bude, keď tam prídem. Skutočne o tom tak veľmi nepremýšľam. Viac je to o ostatných ľuďoch, ktorí o tom hovoria. Ja som mal vždy skvelý vzťah s New Yorkom a aj s jeho fanúšikmi,“ povedal Zuccarello.

„Prišiel som tam, keď som bol mladý, a v podstate som tam svojím spôsobom vyrástol. Strávil som tam väčšinu mojich 20. rokov. Samozrejme, je to moja veľká súčasť. Neviem, či to bude emocionálne.“

Článok pokračuje pod reklamou

Tridsaťdvaročný hokejista si v minulosti myslel, že by v drese Rangers odohral celú kariéru. Zvykol si na mesto a obľúbili si ho fanúšikovia, ktorí sú veľmi nároční. Štyrikrát ovládol bodovanie tímu, ktorému pomohol k účasti vo finále Stanleyho poháru i k ďalším dvom účastiam vo finále Východnej konferencie. Osudná sa mu stala prestavba.

„Spoznáte obchodnú stránku tejto ligy, keď sa cítite ako doma a potom zrazu chcú, aby ste odišli. Bolo ťažké spočiatku to akceptovať, pretože vám na svojom tíme záleží, ste mu lojálny a podobne. Dávate mu zo seba všetko a zrazu príde koniec. Zrazu vás už nechcú alebo chcú ísť iným smerom. Bolo ťažké to zo začiatku akceptovať,“ poznamenal Zuccarello.

Zuccarella mrzelo, že s ním v deň prestupovej uzávierky tím po toľkých rokoch nekomunikoval lepšie, ale výmenu už za ten čas strávil. Za Wild doteraz odohral 19 zápasov, v ktorých zaznamenal 11 bodov za štyri góly a sedem asistencií.

„Momentálne som spokojný. V Dallase som zažil skvelé obdobie a teraz som tu a tiež je to tu dobré. Samozrejme, rád by som vyhrával trochu viac zápasov, ale život, spoluhráči a všetko ostatné je tu skvelé,“ dodal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies