Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Reprezentácia

MS 2009: Pomerne drsné hodnotenie slovenského tímu

Krátko po konci zápasu Slovenska proti Bielorusku prišiel do redakcie e-mail s želaním o uverejnenie zhodnotenia slovenského mužstva, ktoré účinkuje na svetovom šampionáte vo Švajčiarsku.

Fanúšik, ktorý sa podpísal ako „Rosťa“ zhodnotil slovenský výber následovne:

Vážení hokejoví priatelia, od trénera Jána Filca sme očakávali, že zostaví mužstvo, ktoré by bolo konkurencieschopné a dokázalo by si vybudovať účasť v štvrťfinále. Samozrejme, stále je to reálna možnosť, avšak konkurencieschopní sme akurát tímom ako sú Bielorusko či Maďarsko.

Staňa – Jednotka v jednom z najslabších mužstiev KHL.
Obšut – Na ľade bojuje sám so sebou. Tak ako celé mužstvo.
Graňák – Najslabší slovenský obranca.
Valábik – Ako mohol byť tento hráč draftovaný z 10. miesta?
Hossa – Slabučký ako čaj. Korčuľovať vie dobre, po boku Jágra nič nedokázal. Asi v KHL strieľa góly do prázdnej brány.
Handzuš – Kurník, však on je zranený! Výhovorku má, ale na čo tam chodil?
Pavlikovský – Kde on vlastne hráva?
Nagy – Kam príde, tam naňho nadávajú, že je lenivý a na ľade nič neukazuje.
Radivojevič – Výborný hráč do štvrtého útoku.
Mikúš – 112 bodov v extralige? Chyba v systéme? Nie, Žigo Pálffy.
Ölvecký – V tomto výbere patrí k tým lepším, pretože väčšina je tam biedna. V NHL odohrá 3 minúty, čo zrejme stačí na účasť na MS.
Bicek, Surový, Smrek, Vydarený – Poznáme aj lepších priemerných hráčov.
Bartovič – Keď dostane priestor, ukáže sa ako jeden z najväčších bojovníkov.
Sekera – Občas zaváha, ale patrí k tým najlepším zo slovenského tímu.

Článok pokračuje pod reklamou

Zhrnutie
Sekera, Baranka, Bartečko, Bartovič, Ružička sú OK, škoda Sekeru a Ružičku, boli by tam hráči BAR. Mali zavolať ešte Bartoša...

Zamyslenie
Kde je Huna? Kde je Gron? Počuli ste niečo o Skladanom? Ten len rozhodol o titule pre Karlové Vary. Tak prečo nešli na majstrovstvá sveta? Pretože vyhrali titul. Jednoduché...

Ako dopadne zápas proti Kanade? Nemôžme sa vyhovárať na to, že Bielorusi a Maďari výborne bránili. Chyba je v našom tíme, ktoré bojuje samo so sebou. V kútiku duše dúfam k zlepšenie, ale s prístupom konkrétnych hráčov to bude ťažké. Chlapci, do toho!

Tento článok je názor fanúšika, ktorý si želal jeho uverejnenie. SlovakNHL.sk sa od obsahu článku dištancuje. Váš názor na článok môžete vyjadriť v komentároch, kde môžete aj vy pridať vlastné hodnotenie slovenského reprezentačného tímu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies