Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Päťgolový Zibanejad prvou z tria hviezd uplynulého týždňa

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok, tak ako zvyčajne, vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi útočník Mika Zibanejad z tímu Rangers, útočník Gabriel Landeskog z Colorada a útočník Leon Draisaitl z Edmontonu.

1. HVIEZDA - MIKA ZIBANEJAD (NEW YORK RANGERS)

Dvadsaťšesťročný Švéd viedol ligu so siedmimi gólmi, ktoré strelil v troch zápasoch. V dvoch z nich pomohol Rangers aj k výhram, pričom vo štvrtkovom zápase proti Washingtonu strelil ako tretí hráč v klubovej histórii päť gólov. Len ako druhý hráč v celej ligovej histórii pritom strelil piaty gól v predĺžení. V tejto sezóne už strelil 39 gólov a nazbieral 72 bodov v 55 dueloch.

2. HVIEZDA - GABRIEL LANDESKOG (COLORADO AVALANCHE)

Článok pokračuje pod reklamou

Ďalší švédsky útočník bol najproduktívnejším hráčom uplynulých siedmich dní, keď si v štyroch zápasoch pripísal deväť bodov za tri góly a šesť asistencií. V prvom zápase prihrával na víťazný gól a v zvyšných troch bol zakaždým viacbodový. Jeho tím vyhral dva zápasy a v ďalšom získal bod. Landeskog v tomto ročníku odohral 52 duelov so ziskom 42 bodov (21+21).

3. HVIEZDA - LEON DRAISAITL (EDMONTON OILERS)

Dvadsaťštyriročný Nemec odohral štyri zápasy, pričom v troch sa tešil z víťazstva. Dokopy nazbieral osem bodov za štyri góly a štyri asistencie. V pondelok zaznamenal svoj prvý štvorgólový a druhý päťbodový výkon v kariére. V ďalších dvoch zápasoch zaznamenal asistenciu a dve asistencie. V poslednom nebodoval. Momentálne je najproduktívnejším hráčom NHL so 110 bodmi (43+67) získanými v 69 dueloch.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies