Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

V skupinách o nasadenie je šesť Slovákov. Pozrite si pravidlá, favoritov a rozpis

Kým tímy na piatom až 12. mieste svojej konferencie budú bojovať o miestenku v play-off, najlepšie štyri tímy konferencií si zahrajú o nasadenie v prvom kole. Dotkne sa to aj šiestich Slovákov.

Najlepšie štyri tímy odohrajú vzájomné zápasy podľa pravidiel základnej časti – ak sa nerozhodne v normálnom hracom čase, bude nasledovať predĺženie vo formáte troch proti trom. Ak v ňom gól nepadne, o víťazovi rozhodnú nájazdy. Bodovanie bude rovnaké ako v základnej časti, pričom pri rovnosti bodov v tabuľke rozhodne percentuálna úspešnosť z nedohranej základnej časti.

Západná konferencia

Na západe si o nasadenie zahrajú St. Louis (66,2% úspešnosť v zákl. časti), Colorado (65,7%), Vegas (60,6%) a Dallas (59,4%), za ktorý si zahrá aj slovenský obranca Andrej Sekera. Papierového favorita je pri súčasnej situácie hľadať náročné, no zo skupinky tímov vytŕčajú Blues, ktorí sú úradujúcim šampiónom a cez prerušenie ročníka sa im zotavil hviezdny Vladimir Tarasenko. Bookmakerov však nedávno zaujali viac Vegas a Colorado. Dallas nebude chcieť byť tiež len do počtu.

Rozpis zápasov:

02.08. Colorado – St. Louis
03.08. Vegas – Dallas
05.08. Dallas – Colorado
06.08. St. Louis – Vegas
08.08. Colorado – Vegas
09.08. St. Louis – Dallas

Článok pokračuje pod reklamou

Východná konferencia

Kým na západe je v skupina obhajca titulu, na východe figuruje aktuálny držiteľ Prezidentovej trofeje, Boston (71,4%), ktorému k tomu pomohli aj Zdeno Chára s Jaroslavom Halákom. Bruins doplnia Tampa Bay (65,7%) s Erikom Černákom, Washington (65,2%) s Richardom Pánikom a náhradníkom Martinom Fehérvárym a Philadelphia (64,5%). Papierovo majú najväčšie šance „Medvede“ a „Blesky“. U bookmakerov mohla prekvapiť dôvera vo Flyers, ktorým dali väčšie šance ako Capitals.

Rozpis zápasov:

02.08. Boston – Philadelphia
03.08. Tampa Bay – Washington
05.08. Boston – Tampa Bay
06.08. Philadelphia – Washington
08.08. Tampa Bay – Philadelphia
09.08. Washington – Boston



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies