Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
«

Správy z NHL

McDavid: Oilers ešte neprišli na dôležitosť dobrej obrany

Jozef Struhár  
15.08.2020

Hviezdny útočník Connor McDavid si dobre uvedomuje, že je minimálne jedna oblasť, v ktorej sa tím Edmonton Oilers musí zlepšiť, ak chce pomýšľať v budúcnosti na úspechy. A tou je obrana.

„Tímy, ktoré vyhrávajú, sú tímy, ktoré bránia,“ poznamenal McDavid pre The Athletic. „Na to sme ešte neprišli.“

Po sľubnej základnej časti, v ktorej si Oilers vybojovali piate miesto v Západnej konferencii, nebol kanadský tím schopný prejsť cez kvalifikačné predkolo, v ktorom ho vyradilo Chicago nasadené až z posledného 12. miesta.

McDavid a Leon Draisaitl, ktorý v základnej časti skončili na prvých dvoch miestach bodovania, boli v dohrávke pri šiestich strelených a piatich inkasovaných góloch v hre v plnom počte hráčov.

Ich generálny manažér Ken Holland pred niekoľkými dňami povedal, že aj oni dvaja sa musia po defenzívnej stránke zlepšiť. Ofenzívne im niet čo vyčítať. McDavid viedol všetkých hráčov v kvalifikačnom predkole s piatimi gólmi a deviatimi bodmi, zatiaľ čo Draisaitl nazbieral šesť bodov.

Obranca Darenll Nurse si myslí, že zlepšiť sa musí celé mužstvo: „Každého to štve. Môžete sa tým ubíjať týždne. Vrátite sa potom s lepším nastavením mysle? Každý má v ústach chuť, ktorú nikto nemá rád. Mali sme ju v štyroch z piatich rokov. Musíme byť lepší.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies