Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

NHL ukončila vyšetrovanie Dalea Tallona

NHL vo štvrtok oznámila, že ukončila vyšetrovanie obvinení, že sa Dale Tallon v lete v torontskej bubline dopustil rasovo hanlivého jazyka. Záverom je, že obvinenia neboli opodstatnené.

Tallon bol obvinený z toho, že koncom augusta použil vo viacerých prípadoch rasistické a rasovo necitlivé vyjadrenia. Mal sa ich dopustiť v reakcii na reč, ktorú mal obranca Minnesoty Matt Dumba v rámci podpory hnutia Black Lives Matter. Dumba má korene na Filipínach.

Vyšetrovanie sa začalo krátko po tom, čo sa skončilo Tallonovo pôsobenie v pozícii generálneho manažéra tímu Florida Panthers. Už vtedy popieral, že by niečo rasistické hovoril a že podobný jazyk nie je súčasťou jeho vyjadrovania.

Liga počas vyšetrovania riešila aj obvinenie od anonyma, podľa ktorého sa mal Tallon dopustil aj predtým rasových, náboženských a etnických komentárov. Na vyšetrovaní sa podieľala aj spoločnosť Seyfarth Shaw LLP, ktorá si na výsluch zavolala aj viac ako tucet zamestnancov Panthers.

„Obvinenia neboli ani potvrdené, ani opodstatnené a sú v rozpore s minulými činmi Tallona a jeho podpory iniciatív zameraných na rozmanitosť a integráciu. Výsledkom toho je, že NHL na základe vyšetrovania došla k záveru, že nedošlo k žiadnemu preukázateľnému porušeniu žiadnej ligovej politiky alebo protokolov,“ vyhlásila NHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies