Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Ducks chcú mať zo Zegrasa centra. Poslali ho na „farmu“

Tím Anaheim Ducks začína pracovať na tom, aby sa talentovaný útočník Trevor Zegras vrátil do svojej prirodzenej pozície centra. Preto ho klub v pondelok poslal do záložného tímu San Diego Gulls z nižšej AHL.

„Naším cieľom bolo pomôcť Trevorovi presunúť sa hladšie do NHL, a tak sme s ním začali na krídle. Robil rýchlejšie pokroky, ako sa plánovalo, a následkom toho ho okamžite presúvame do pozície centra,“ povedal generálny manažér Bob Murray.

„Najskôr bude potrebovať získať nejaké skúsenosti v AHL, ale očakávame, že v blízkej budúcnosti sa k nám vráti a bude hrať za Ducks ako center mnoho rokov.“

Anaheim draftoval Zegrasa z deviateho miesta v roku 2019. Dvadsaťročný mladík debutoval v NHL vo februári a doteraz zaznamenal jeden gól a šesť asistencií v 17 stretnutiach. Predtým zaznamenal deväť bodov v ôsmich dueloch AHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies