Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Na ľad sa vrátili traja hráči Canadiens, vrátane Careyho Pricea

Tím Montreal Canadiens privítal v stredu na ľade troch zranených hráčov – útočníka Joela Armiu, obrancu Bena Chiarota a brankára Careyho Pricea.

Price pre zranenie dolnej časti tela vynechal posledných päť zápasov a na ľade bol po prvýkrát od 5. apríla. Stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do akcie. „Išlo to dobre, ale nemám k dispozícii veľa detailov,“ poznamenal tréner Dominique Ducharme.

Armia sa objavil na dopoludňajšom rozkorčuľovaní po tom, čo pre koronavírus nehral od 20. marca. Trénoval s Nickom Suzukim a Tylerom Toffolim a večer si dokonca ukončil osemzápasovú absenciu, keď nastúpil do zápasu proti Calgary. Odohral 13 a pol minúty.

Chiarot vynechal v stredu svoj 15. zápas pre zranenie ruky. Tú si zlomil 10. marca pri bitky s J.T. Millerom v zápase proti Vancouveru. Jeho stav sa momentálne posudzuje na dennej báze.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies