Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 0
15. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

NHL priznáva možnosť sťahovania Coyotes

PHOENIX – Ak NHL uspeje na konkurznom súde a bude môcť kúpiť tím Phoenix Coyotes, okamžite začne rokovať s mestom Glendale o novej nájomnej zmluve. Ak sa s ním na nej nedohodne, bude nútená predať klub záujemcovi, ktorý by ho presťahoval niekde inde.

„Myslím, že musíme mať túto situáciu okolo nájmu rozhodnutú do konca tohto kalendárneho roku,“ povedal zástupca komisára NHL Bill Daly.

Žiadna nájomná zmluva by mohla znamenať rozlúčkovú sezónu NHL v Glendale, počas ktorej by v plnom prúde prebiehali prípravy na sťahovanie organizácie.

„Je to vždy jedna z možností. Dúfame však, že to tak nedopadne. Našou hlavnou prioritou je nájsť miestneho kupca, pretože si myslíme, že tím patrí do Phoenixu,“ povedal Daly.

Pre nevyriešenú situáciu s prenájmom sa vzdala svojej ponuky skupina vedená chicagským podnikateľom Jerrym Reinsdorfom, ktorá bola podľa NHL ideálnym kupcom Coyotes.

O predaji tímu sa rozhodne 10. septembra.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies