Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Špekulácie

Marc-Andre Fleury sa stále spája s Oilers

Jozef Struhár  
10.11.2021

Chris Johsnton z TSN je ďalším zámorským „insiderom“, ktorý spája tím Edmonton Oilers s brankárom Marc-Andre Fleurym.

Očakáva sa, že pred prestupovou uzávierkou bude mať tím z Alberty dve priority: posilniť sa o ľavorukého obrancu a overeného brankára.

Medzi brankármi, ktorý by mohli byť podľa Johnstona na radare Oilers je pritom aj Fleuryho, ktorého by mohol jeho súčasný zamestnávateľ, Chicago Blackhawks, vymeniť.

Tímu z „veterného mesta“ sa totiž v tejto sezóne nedarí podľa predstáv a veterán je v poslednom roku zmluvy, po ktorom sa bude môcť stať neobmedzeným voľným hráčom.

Blackhawks by mohli za neho potenciálne získať nejakú draftovú voľbu. Je možné, že by si však museli ponechať časť jeho platu, čo však nebude veľký problém.

„Myslím si, že je opodstatnené spájať Marc-Andre Fleuryho s Edmontonom. Myslím si, že chápu, čo táto sezóna znamená. Vidím ich, ako pred uzávierkou získajú obrancu a vidím ich, ako získajú ďalšieho brankára a tým brankárom by mohol byť aktuálny držiteľ Vezinovej trofeje,“ poznamenal Johnston. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies