Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Tréner Senators: Potrebujeme, aby nám nejakú výhru ukradol aj brankár

Hlavný tréner tímu Ottawa Senators, D.J. Smith, lamentoval nad nedostatkom spoľahlivých brankárskych kvalít v stredajšom zápase proti San Jose Sharks, ktorý skončil prehrou 3:6.

Kormidelník si myslí, že jeho mužstvo mohlo daný zápas vyhrať, ak by malo väčšiu oporu v brankárovi. Práve od mužov v maskách by chcel vidieť viac.

„Zaslúžili sme si lepší výsledok, bod alebo dva. Rozdielom bolo pravdepodobne ich bránkovisko,“ povedal Smith pre Sportsnet.

„Potrebujeme niekoho, kto sa postaví do brány a začne nám vyhrávať nejaké zápasy, keď podáme snaživý výkon. Potrebujeme tam niekoho, kto by sa tam postavil a podržal nás. Sme mladý tím, ktorý potrebuje niekoho, kto by pre nás jeden zápas ukradol.“

V stredajšom zápase štartoval Matt Murray. Na strely to bolo vyrovnané 29:29 a Senators viedli 3:2. Sharks však potom strelili štyri góly po sebe, hoci dva z nich padli do prázdnej brány.

Murray v tejto sezóne ešte nevyhral žiaden z jeho šiestich štartov, no nie je jediným brankárom tímu, ktorý sa trápi. Murray doteraz kryl 89 % striel, Anton Forsberg 88,4 % striel a Filip Gustavsson 90,5 % striel. Všetci sú v mínusových číslach pri góloch chytených nad priemer a Ottawa je posledná v NHL s priemerom 3,82 inkasovaného gólu na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies