Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Potvrdené: Hráči NHL sa olympiády nezúčastnia

Aktualizované 22.12.2021 o 19:23

NHL a Hráčska asociácia ligy sa dohodli na tom, že sa najbližších zimných olympijských hier hráči NHL nezúčastnia. Informuje o tom Chris Johnston z denníka Toronto Star.

Podľa zámorského „insidera“ obe strany pracujú na skompletizovaní rozhodnutia s Medzinárodným olympijským výborom. K oficiálnemu oznámeniu by malo dôjsť čoskoro.

Liga má čas do 10. januára, aby odstúpila od účasti jej hráčov na turnaji bez finančnej pokuty.

NHL umožnila hráčom účasť v rámci kolektívnych vyjednávaní v roku 2020. V septembri došlo k dohode medzi NH, NHLPA, IIHF a MOV.

Komisár ligy Gary Bettman už pri počiatku nárastu pozitívnych hráčov hovoril, že rozhodnutie nechá na hráčov. Aktuálne je nákaza tak rozšírená, že sa musel ročník na pár dní ja prerušiť.

DOPLNENÉ: NHL v stredu oznámila, že jej hráči sa nezúčastnia olympijského turnaja v Pekingu. Hlavým dôvodom bolo narušenie základnej časti, ku ktorému došlo v posledných týždňoch pre nárast hráčov s pozitívnymi testami na Covid-19. Prestávka, ktorá bola pôvodne vyhradená pre olympiádu, sa teraz využije aj na dohratie odložených zápasov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies