Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Hetriky NHL: Heatley strelil prvý hetrik za Sharks

Ľavý krídelník Dany Heatley strelil v noci prvý hetrik v drese San Jose Sharks a právom bol vyhlásený prvou hviezdou zápasu aj všetkých zápasov, ktoré sa v kanadsko-americkej NHL dnes v noci hrali.

Dvadsaťosemročný Heatley strelil tri góly v jednom zápase už siedmykrát v National Hockey League. Predchádzajúcich šesť hetrikov dosiahol v drese Atlanty (2) a Ottawy (4), z ktorej bol v septembri tohto roku vymenený práve do San Jose.

Dany Heatley

Dany Heatley strelil za San Jose prvý hetrik. Kedy pridá ďalší?

Premiérový presný zásah za Sharks si Heatley pripísal pred dvoma dňami proti Los Angeles Kings. V tomto dueli nazbieral aj dve gólové prihrávky.

V dnešnom nočnom stretnutí sa rodák z Freiburgu zapísal do streleckej listiny trikrát. Najprv poslal v 26. minúte „žralokov“ do vedenia 2:1, 12 sekúnd pred koncom druhej dvadsaťminútovky sa presadil po druhýkrát (4:2 pre Sharks) a posledný gól strelil v 48. minúte. Brankára Blue Jackets prekonal z trestného strieľania.

Článok pokračuje pod reklamou

„Bola to skvelá noc,“ poznamenal po stretnutí Heatley, ktorý v ňom odohral 19 minút a 15 sekúnd. Okrem troch gólov získal aj jednu asistenciu, šesťkrát vystrelil na súperovho brankára a do štatistík si pripísal aj famóznych 6 plusových bodov.

„Ľudia mi hovorili, aké je to skvelé miesto na hranie a dnes v noci ma to nesklamalo,“ povedal Dany Heatley, ktorý nosí na drese číslo 15 a v prvej formácií hráva s Joeom Thorntonom a Devinom Setoguchim.

Heatley nastúpil v sezóne 2009/10 za Sharks v štyroch dueloch, v ktorých nazbieral deväť kanadských bodov za päť presných zásahov a štyri asistencie. Celkovo odohral v Národnej hokejovej lige 511 stretnutí s bilanciou 264 gólov, 288 asistencií, 49 plusových bodov a 464 trestných minút.

Draftovaný bol v roku 2000, kedy si ho z druhého miesta vybrala Atlanta Thrashers. O dva roky neskôr získal Calder Trophy, ktorá sa udeľuje najlepšiemu nováčikovi sezóny.

Heatleyho tretí gól v zápase

Hetriky NHL: Richards strelil prvý hetrik sezóny



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies