Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Kreider vedie tri hviezdy uplynulého týždňa

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi útočník Rangers Chris Kreider, brankár St. Louis Ville Husso a útočník San Jose Timo Meier.

1. HVIEZDA - CHRIS KREIDER (RANGERS)

Kreider viedol NHL so siedmimi bodmi v troch zápasoch, v ktorých strelil päť gólov a pridal dve asistencie. Rangers aj vďaka nemu dosiahli bilanciu 2-1-0. Týždeň zakončil štvorbodovým výkonom, ktorý zahŕňal aj piaty hetrik v kariére.

2. HVIEZDA - VILLE HUSSO (ST. LOUIS)

Článok pokračuje pod reklamou

Husso zastavil 97 zo 101 striel, ktorým čelil. Dosiahol bilanciu 3-0-0, pri ktorej inkasoval 1,34 gólu na zápas a kryl 96,0 % striel. Vychytal aj jedno čisté konto, jeho tretie v kariére. Blues pomohol k posunu na druhé miesto Centrálnej divízie.

3. HVIEZDA - TIMO MEIER (SAN JOSE)

Meier viedol ligu so šiestimi gólmi, ktoré nastrieľal v troch stretnutiach. Skóroval len v dvoch z nich, pričom v pondelok vytvoril klubový rekord s piatimi presnými zásahmi v jednom zápase. Dosiahol ich ako prvý Švajčiar v NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies