Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Yandle o konci železnej série: Nie je to správa, ktorú chcete počuť

Jozef Struhár  
03.04.2022

To, čo sme avizovali, sa stalo skutočnosťou. Obranca Philadelphie Keith Yandle prišiel v sobotu so svojou železnou sériou na jej koniec, keď bol v zápase proti Torontu len zdravým náhradníkom.

Yandle odohral 989 zápasov bez prestávky, čo je aktuálny rekord NHL. Zápas nevynechal od 22. marca 2009 a v januári tohto roka prekonal vtedy rekordný zápis Douga Jarvisa, keď odohral svoj 965. duel po sebe.

Tridsaťpäťročný veterán, ktorý v lete podpísal s Flyers jednoročnú zmluvu za 900 000 amerických dolárov, povedal, že ho rozhodnutie nenahnevalo a že mu rozumie.

„Musíte rešpektovať tú obchodnú stránku veci a to, o čo sa tu snažia. Pre mňa je to o tom, aby som neustále chodil na klzisko, vypomáhal mladým chlapcom a bol dobrým spoluhráčom. Je ťažké mať zlý deň v NHL. Samozrejme, to, že nebudete hrať, nie je správa, ktorú chcete počuť,“ povedal Yandle.

Článok pokračuje pod reklamou

Hlavný tréner Mike Yeo svoje rozhodnutie vysvetlil takto: „Sme v bode sezóny, keď je pre organizáciu dôležité, aby hrávali niektorí mladí hráči. Nehovorím, že nebudeme pracovať tvrdo na tom, čo sa deje v prítomnosti, no samozrejme už máme oči na budúcnosti, a preto musíme dávať príležitosť niektorým novým chlapcom.“

Yandle, ktorý zažíva pomerne zlý ročník a v 67 zápasoch nazbieral 15 kanadských a 39 mínusových bodov, bude teraz sledovať, či a kedy príde o svoj rekord. Phil Kessel odohral už 968 zápasov po sebe, a tak mu na vyrovnanie rekordu chýba len 21 zápasov. Coyotes ich odohrajú v tomto ročníku už len 14.

„Ja som mal šťastie už len tým, že som v tejto lige odohral jeden zápas. Hovorím to neustále, bol som požehnaný, že sme v tejto lige tak dlho a dlžím jej prakticky za celý môj život. Bola to aj skvelá jazda,“ dodal Yandle.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies