Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
1
WPG
2
po 2. tr.
LAK
1
EDM
4
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
02:00info
WSH
NYR
04:30info
LAK
EDM
«

Špekulácie

Robertson a Oettinger sú stále bez zmluvy. Mali by byť fanúšikovia nervózni?

Útočník Jason Robertson a brankár Jake Oettinger zostávajú aj na konci augusta obmedzenými voľnými hráčmi. Saad Yousuf z The Athletic tak čelil otázke, ako veľmi by mali byť fanúšikovia tímu Dallas Stars nervózni.

Dvaja dvadsaťtriroční hokejisti patrili v ostatnom ročníku ku kľúčovým hráčom tímu a obaja majú za sebou nováčikovské zmluvy. Stars majú k dispozícii ešte 10,3 milióna amerických dolárov a nemusia si už upísať nikoho iného.

Yousuf by celou situáciou nebol príliš znepokojený, pretože pomalé tempo rokovaní bolo doteraz ovplyvnené tým, že chýbal faktor, ktorý by ich poháňal vpred zvýšenou urgenciou.

„Nehrozilo im žiadne arbitrážne konanie, nebola tam žiadne bezprostredná hrozba offer sheet a neboli tam žiadne požiadavky na hráčov, aby sa niekde hlásili,“ poznamenal.

Robertson a Oettinger sú vraj tímovo orientovaní hráči, ktorí by nechceli vynechať začiatok tréningového kempu. Ak by sa však dovtedy žiadne zmluvy nepodpísali, Yousuf navrhuje, že pre oboch by boli najlepším riešením premosťovacie kontrakty. Robertsonov by mohol mať hodnotu 7 miliónov dolárov ročne, Oettingerov 4 milióny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? MS sa blížia: Na spadnutie je ďalšia veľká posila z NHL! Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies